Aanpak Persoonlijk - Vakkundig - kosten in de hand

Persoonlijk

Vertrouwen en betrokkenheid staan bij mij voorop om te komen tot een optimaal advies voor mijn klanten. Vertrouwen door gedegen kennis van zaken en integer handelen. Betrokkenheid door uw bedrijf te volgen en gesignaleerde ontwikkelingen direct voor te leggen, zodat u zo snel mogelijk de juiste stappen kunt nemen. Een open communicatie en persoonlijk contact met de klant vind ik niet alleen behulpzaam, maar ook nog eens prettig. 

Vakkundig

Kennis is randvoorwaarde bij Geurts Administratie en Advies. Wetgeving en daarmee mogelijkheden en risico's veranderen voortdurend. Naast relevante vakliteratuur, heb ik overleg met collega’s en beschik ik over een uitgebreid netwerk met andere professionals zoals advocaten, notarissen en financieel specialisten. Bij stappen in uw onderneming voorzie ik u graag van advies.

Kosten in de hand

Door de omvang van Geurts Administratie en Advies werken we heel efficiënt. Daarmee zijn onze prijzen scherp. We maken heldere afspraken over de te verrichten werkzaamheden en de prijs. In overleg met u maken we een keuze om de werkzaamheden per uur tegen een voordelig tarief aan te bieden of een prijsafspraak voor de jaarlijks terugkomende werkzaamheden. Na het eerste jaar evalueren we samen de prijsafspraak en passen deze naar wens aan.

Starters bied ik tegen een speciaal vooraf afgesproken tarief intensieve begeleiding voor de benodigde administratieve en fiscale werkzaamheden gedurende het eerste jaar. Zo neem ik u mee met de verplichtingen die het ondernemerschap met zich meebrengt.

 

 

Weten hoe we precies werken?

Neem contact op

W.H.M. (Wim) Geurts
Theobaldusweg 23
5825 BH OVERLOON

T: 0478-641155
T: 06-18882930
E: info@geurts-administratie.nl

KvK-nummer: 54900980